Pienen leipomon ketteryys ja sydän, ison leipomon tehokkuus.

Primula

Skrollaa alas

Yli 100-vuotias juuri on toimintamme sydän.

Leipiemme sielu ja niiden ainutlaatuisuus on peräisin 1900 -luvun alusta asti säilyneestä ja huolella hoidetusta juuresta, johon leipämme leivotaan. Sillä vain perinteisin menetelmin valmistettu, aitoon juureen leivottu leipä tulee paistuessaan mehevämmäksi ja maultaan täyteläisemmäksi.

Leivän valmistus

Mitä?

Ydinliiketoimintaamme on pakasteleipomotuotteiden valmistus Bake off pisteisiin. Primulan leipomo sijaitsee Järvenpäässä. Leipomossamme hyödynnetään modernia tuotantoteknologiaa ja tehokkaita kierrätysjärjestelmiä.

Pakasteleipomotuotteiden valmistaminen on ydinliiketoimintamme - Selkeä keskittyminen mahdollistaa olla paras siinä, mitä teemme!

Miten?

Primulan leipien juuret ovat peräisin puhtaasta luonnosta ja parhaista raaka-aineista. Leipäreseptimme on kehitetty perinteitä ja luontoa kunnioittaen tämän päivän kuluttajien tarpeisiin. Lopputuloksena on herkulliset ja terveelliset leivät, jotka hellivät niin mieltä kuin makuaisteja. Niistä tulee hyvä olo!

Miksi meiltä?

Primulan leipomo on pitkälle automatisoitu, ja tuotantoprosessimme on kustannustehokas. Leivät viimeistellään meillä käsin ja olemme erittäin ketterä! Kaikki tämä tehdään kunnioittaen makua ja laatua! Leipomomme on edelleen yksi alansa ympäristöystävällisimmistä ja vastuullisimmista. Meille tärkeitä asioita ovat ekologia, teknologia, ketteryys ja kustannustehokkuus.

Leivät viimeistellään käsin, vaikka tuotantoprosessimme on pitkälle automatisoitu.

Olemme asiakkaan asialla.

Haastamme jatkuvasti itseämme ja palvelemme asiakkaitamme tuomalla uusia herkullisia tuotteita ja ratkaisuja. Haluamme olla kumppani, joka tarjoaa asiakkaan toimintaa tukevia ehdotuksia ja ratkaisuja.

Kaupallisen strategian tukena.

Haluamme olla osa asiakkaamme menestystarinaa tuottamalla asiakkaamme tarpeisiin räätälöityjä ratkaisuja ja herkullisia leipiä! Haluamme auttaa asiakastamme kasvattamaan ja vahvistamaan heidän menestystään!

Meille Primulassa on tärkeää ymmärtää asiakkaan toimintaympäristö, ketkä ovat heidän asiakkaitaan ja minkälaisen strategian asiakkaamme on valinnut vastaamaan markkinan tarpeita. Haluamme selvittää, miten asiakkaamme haluaa oman valloituksensa tehdä, mitkä prioriteetit on valittu tavoitteen saavuttamiseksi. Näillä vastauksilla lähdemme peräänantamattomasti etsimään parhaita ratkaisuja vastaamaa tehokkaasti asiakkaamme tarpeeseen. Joskus ratkaisut voivat olla hyvinkin yksinkertaisia, joskus vaaditaan hiukan enemmän ponnisteluja.

Näkemys ja käsitys markkinoiden suunnasta.

Yksi asia, mikä markkinassa on varmaa, on muutos. Näkemyksemme Primulassa on se, että elämme tällä hetkellä vahvaa murroksen aikaa. Toisaalta tämän päivän kuluttajaa houkuttaa tutut ja totutut ratkaisut, toisaalta kuluttaja osaa vaatia aivan uudentyyppisiä ratkaisuja. Molempia tekijöitä yhdistää halu herkullisiin makuihin, siinä me olemme hyviä!

Sydämemme on toisaalta yli sadan vuoden perinteissä, toisaalta olemme uteliaita muutokselle. Meillä on intohimo löytää tutkimusmatkailijan tavoin uusia huipputuotteita, joista voi kasvaa asiakasyrityksillemme tulevaisuuden menestystarinoita.

Suomalaista laatua ja luotettavuutta.

Laatu on Primulan koko henkilökunnan yhteinen asia. Se kattaa koko toimintamme ketjun läpi jokaisen tuotannon vaiheen, aina pakkauksiin saakka. Laatutyömme seurauksena meille on myönnetty FSSC 22000 laatusertifikaatti aina toimintamme alusta lähtien.

Välitämme ympäristöstä

Noudatamme kaikessa toiminnassamme ympäristöpolitiikkaamme:

  • noudatamme ympäristöasioita koskevaa lainsäädäntöä ja viranomaisten määräyksiä
  • raaka-aineiden hankinnassa huomioimme kuljetusmatkan ja käytettyjen pakkaustarvikkeiden määrän
  • pakkaustarvikkeissa etsimme aktiivisesti ympäristön kannalta parempia ratkaisuja
  • kuljetuksissa käytämme mahdollisimman vähäpäästöistä kalustoa ja pyrimme mahdollisimman korkeaan autojen täyttöasteeseen
  • tehostamme prosessejamme energian, veden, raaka-aineiden ja pakkaustarvikkeiden käytön minimoimiseksi
  • kannustamme henkilöstöä työmatkoilla päästöttömien vaihtoehtojen käyttöön tai yhteiskuljetuksiin
  • tarkennamme toimintamallejamme ruokahävikin vähentämiseksi
  • edistämme kierrätystä
  • lajittelemme jätteet

Arvomme

Tinkimättömyys

Emme tingi leipiemme mausta ja laadusta, koskaan. Samalla tinkimättömyydellä teemme kaiken työmme, erinomaisesti.

Välittäminen

Välitämme asiakkaistamme, kuluttajistamme ja kollegoistamme, kuten hyvät ystävät tekevät!

Uteliaisuus

Olemme luonteeltamme uteliaita. Haluamme etsiä, löytää ja ymmärtää erilaisia tapoja ilahduttaa asiakkaitamme ja löytää ratkaisuja asioiden parantamiseksi.

Arvojen mukainen toiminta luo työn iloa, joka on työssä viihtymisen onnistumisen perusta.