suurella sydämellä, omilla juurilla, suomalaista vastapaistettua leipää

Primula

Primulan resepti

PRIMULA ARTESAANI

PRIMULA ARTESAANI leipiemme leivonta perustuu pitkään taikinalepoon, juureen leipomiseen, jopa täysin ilman lisättyä leivinhiivaa. Taitavat leipurimme käsittelevät leipiemme taikinaa hellästi ja viimeistelevät PRIMULA ARTESAANI leipämme aina käsin.

100% kaura, ruis ja luomu

Erityisosaamistamme on 100 %:sesta kaurasta ja rukiista leipominen sekä luomuleivonta.

Tuoreus

Pakastamme herkulliset leipämme heti tuoreeltaan. Näin leipiemme mehukkuus säilyy parhaimmillaan. Paistolla viimeistellen bake off -leipämme ovat tarjottavissa ja nautittavissa aina sisältä mehukkaina, pinnalta rapean tuoreina.

Suomalaisuus

Käytämme parhaita ja laadukkaita kotimaisia raaka-aineita. Näin pystymme tarjoamaan kotimaisen arvoketjun pellolta pöytään. Nyt jos koskaan kotimaisuudella on erityismerkitys!

Tuotantotehokkuus

Moderni tuotantolaitoksemme mahdollistaa tuotantotehokkuuden, mikä tarkoittaa asiakkaillemme hintakilpailukykyisiä, laadukkaita leipiä.

Miksi meiltä?

Tuotantoprosessimme on pitkälle automatisoitua ja siten kustannustehokasta. Käsin viimeistelemällä saadaan leiville kaunis ja houkutteleva artesaanimainen ulkonäkö. Kaikki tämä tehdään kunnioittaen makua ja laatua.

Ympäristöystävällisyys ja vastuullisuus ovat meille Primulassa tärkeitä arvoja. Pyrimme näiden osalta jatkuvaan parantamiseen.

Olemme asiakkaan asialla

Haluamme olla osa asiakkaamme menestystarinaa tuottamalla heille räätälöityjä ratkaisuja ja herkullisia leipiä.
Haluamme auttaa asiakastamme kasvattamaan ja vahvistamaan heidän menestystään!

Meille Primulassa on tärkeää ymmärtää asiakkaan toimintaympäristö, ketkä ovat heidän asiakkaitaan ja minkälaisen strategian asiakkaamme on valinnut vastaamaan markkinan tarpeita. Haluamme selvittää, miten asiakkaamme haluaa oman valloituksensa tehdä, mitkä prioriteetit on valittu tavoitteen saavuttamiseksi. Näillä vastauksilla lähdemme peräänantamattomasti etsimään parhaita ratkaisuja vastaamaan tehokkaasti asiakkaamme tarpeeseen. Joskus ratkaisut voivat olla hyvinkin yksinkertaisia, joskus vaaditaan hiukan enemmän ponnisteluja.

Näkemys ja käsitys markkinoiden suunnasta

Muutos on asia, joka on markkinassa varmaa. Näkemyksemme Primulassa on se, että elämme tällä hetkellä vahvaa murroksen aikaa. Toisaalta tämän päivän kuluttajaa houkuttavat tutut ja totutut ratkaisut, toisaalta kuluttajat osaavat vaatia aivan uudentyyppisiä ratkaisuja. Molempia tekijöitä yhdistää halu herkullisiin makuihin, siinä me olemme hyviä!

Sydämemme on toisaalta yli sadan vuoden perinteissä, toisaalta olemme uteliaita muutokselle. Meillä on intohimo löytää tutkimusmatkailijan tavoin uusia huipputuotteita, joista voi kasvaa asiakasyrityksillemme tulevaisuuden menestystarinoita.

Arvomme

Tinkimättömyys

Emme tingi leipiemme mausta ja laadusta, koskaan. Samalla tinkimättömyydellä teemme kaiken työmme, suurella sydämellä.

Välittäminen

Välitämme ympäristöstämme, asiakkaistamme ja kollegoistamme, kuten hyvät ystävät tekevät!

Uteliaisuus

Olemme luonteeltamme uteliaita. Haluamme etsiä, löytää ja ymmärtää erilaisia tapoja ilahduttaa asiakkaitamme ja löytää ratkaisuja asioiden parantamiseksi.

Arvojen mukainen toiminta luo työn iloa, joka on työssä viihtymisen ja onnistumisten perusta.

Suomalaista laatua ja vastuullisuutta

Laatu on Primulassa yhteinen asia. Laatuajattelu kulkee läpi jokaisen tuotantovaiheen, aina pakkauksiin saakka. Valitsemme tarkoin tavarantoimittajamme ja vaadimme heiltä samanlaista vastuullisuutta kuin itseltämme. Näin pystymme seisomaan tuotteidemme takana ja tarjoamaan parhaan mahdollisen laadun. Meille on myönnetty BRCGS Food Safety –sertifikaatti. Välittäminen, laatu ja vastuullisuus ovat meille Primulassa tärkeitä arvoja, ja tässä ne näkyvät konkreettisina tuloksina.

Välitämme ympäristöstä

Noudatamme kaikessa toiminnassamme ympäristöpolitiikkaamme:

  • noudatamme ympäristöasioita koskevaa lainsäädäntöä ja viranomaisten määräyksiä
  • raaka-aineiden hankinnassa huomioimme kuljetusmatkan ja käytettyjen pakkaustarvikkeiden määrän
  • pakkaustarvikkeissa etsimme aktiivisesti ympäristön kannalta parempia ratkaisuja
  • kuljetuksissa käytämme mahdollisimman vähäpäästöistä kalustoa ja pyrimme mahdollisimman korkeaan autojen täyttöasteeseen
  • tehostamme prosessejamme energian, veden, raaka-aineiden ja pakkaustarvikkeiden käytön minimoimiseksi
  • kannustamme henkilöstöä työmatkoilla päästöttömien vaihtoehtojen käyttöön tai yhteiskuljetuksiin
  • tarkennamme toimintamallejamme ruokahävikin vähentämiseksi
  • edistämme kierrätystä
  • lajittelemme jätteet

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.