Teidän ajatus, meidän toteutus.

Leipämme

Olemme yhdistäneet perinteikkään Primulan leipomisosaamisen ja parhaat raaka-aineet. Seuraamme myös tiiviisti kansainvälisiä trendejä ja toteutamme niistä maistuvimmat uutuudet. Työn tulokset ovat maistettavissa herkullisina leipinä.

Meidän kautta onnistuu

Ketteränä ja osaavana kumppanina räätälöimme asiakkaillemme myös omia leipiä. Vahva tietotaitomme, tuotteiden korkea laatu, joustava palveluasenteemme, ehdoton luotettavuus ja korkea toimitusvarmuus antavat mitä parhaimman lähtökohdan teettää omia tuotemerkkejä Primulassa. Minkälaisia leipiä saisimme leipoa teille?

Raaka-aineet

Suomalainen raaka-aine on maailman paras! Meillä on puhdas vesi, ilma ja ympäristö, joka mahdollistaa parhaan raaka-aineen. Niinpä me Primulalla käytämmekin pääosin kotimaista viljaa!

Luonnonmukainen viljely edistää monimuotoisen luonnon säilymistä ja vähentää kuluttajien saamaa kemikaalikuormaa. Luomutuotteiden kysyntä kasvaakin jatkuvasti. Ruokavirasto on myöntänyt Primulalle luomutodistuksen nro 2019-042096 (4874/04.02.08.02/2019).

Kaura

Ravintokuitua sisältävä kaura on terveellistä ja vatsaystävällistä.

Vehnä

Korkealaatuiset vehnäjauhot takaavat leipiimme täydellisen sitkon ja suutuntuman.

Ruis

Kuitupitoisesta ja suomalaiseen makumaailmaan sopivasta rukiista leivomme ravitsevia ja maistuvia leipiä.

Luomu

Luonnonmukainen viljely edistää monimuotoisen luonnon säilymistä.

Kotimaisuus

Arvostamme kotimaisuutta ja puhtaita raaka-aineita.

Muodot ja sesonki­tuotteet

Leivontatekniikkamme ansiosta leipämme ovat käsintehdyn näköisiä, kuin myymälässä leivottuja. Silti leivomme ne kustannustehokkaasti. Perinteisten reseptien mukaan leivottujen leipien lisäksi olemme ajan hermolla makusuuntauksista. Poimimme trendeistä parhaimmat ja jalostamme niitä vieläkin herkullisimmiksi. Niistä syntyvät tulevat klassikot.

Leipä

Sämpylä

Patonki

Palaleipä

Juhlaleipä

Pakaste­leipomo­tuotteet

Pakasteleipomotuotteiden valmistaminen on ydinliiketoimintamme – Selkeä keskittyminen mahdollistaa olla paras siinä, mitä teemme!

Meidän leipämme

Valmistamme Primulassa erittäin kattavan valikoiman Private label tuotteita.
Näiden lisäksi valikoimassamme on kattaus Primula brändin korkealaatuisia tuotteita.

Jokaisessa leipomassamme leivässä on pala historiaa mukana.

Ota yhteyttä

Satu Kandolin

Kaupallinen ja valikoimapäällikkö

Kaisa Aalto

Tuotekehitys- ja laatupäällikkö