Teidän ajatus, meidän toteutus.

Leipämme

Olemme yhdistäneet perinteikkään Primulan leipomo-osaamisen ja nykyaikaisen tehokkaan leipomon käyttäen parhaita kotimaisia raaka-aineita. Seuraamme myös tiiviisti kansainvälisiä trendejä ja toteutamme niistä maistuvimmat uutuudet. Työn tulokset ovat maistettavissa herkullisina leipinä.

Meidän kautta onnistuu

Ketteränä, osaavana ja asiakkaistamme välittävänä kumppanina räätälöimme leipiä asiakkaan omalla tuotemerkillä. Vahva tietotaitomme, tuotteiden korkea laatu, joustava palveluasenteemme, ehdoton luotettavuus ja korkea toimitusvarmuus antavat mitä parhaimman lähtökohdan teettää omia tuotemerkkejä Primulassa. Minkälaisia leipiä saisimme leipoa teille?

Yli 100-vuotias juuri on leipämme sydän.

Leipiemme sielu ja niiden ainutlaatuisuus on peräisin 1900 -luvun alusta asti säilyneestä ja huolella hoidetusta juuresta, johon leipämme leivotaan. Sillä vain perinteisin menetelmin valmistettu, aitoon juureen leivottu leipä tulee paistuessaan mehevämmäksi ja maultaan täyteläisemmäksi. Meidän leipurien käsistä ovat syntyneet bake off -markkinaa uudistavat PRIMULA ARTESAANI leivät, jotka ovat leivottu juureen, jopa täysin ilman lisättyä leivinhiivaa. 

Raaka-aineet

Suomalainen raaka-aine on maailman paras! Meillä on puhdas vesi, ilma ja ympäristö, joka mahdollistaa parhaan raaka-aineen. Niinpä me Primulalla käytämme vain kotimaista viljaa!

Luonnonmukainen viljely edistää monimuotoisen luonnon säilymistä ja vähentää kuluttajien saamaa kemikaalikuormaa. Luomutuotteiden kysyntä kasvaakin jatkuvasti. Ruokavirasto on myöntänyt Primulalle luomutodistuksen.

Kaura

Ravintokuitua sisältävä kaura on terveellistä ja vatsaystävällistä.

Vehnä

Korkealaatuiset vehnäjauhot takaavat leipiimme täydellisen sitkon ja suutuntuman.

Ruis

Kuitupitoisesta ja suomalaiseen makumaailmaan sopivasta rukiista leivomme ravitsevia ja maistuvia leipiä.

Luomu

Luonnonmukainen viljely edistää monimuotoisen luonnon säilymistä.

Kotimaisuus

Arvostamme kotimaisuutta ja puhtaita raaka-aineita.

Muodot ja sesonki­tuotteet

Leivontatekniikkamme ansiosta leipämme ovat käsintehdyn näköisiä, kuin myymälässä leivottuja. Silti leivomme ne kustannustehokkaasti. Perinteisten reseptien mukaan leivottujen leipien lisäksi olemme ajan hermolla makusuuntauksista. Poimimme trendeistä parhaimmat ja jalostamme niitä vieläkin herkullisimmiksi. Niistä syntyvät tulevat klassikot.

Leipä

Sämpylä

Patonki

Palaleipä

Herkutteluleipä

Pakaste­leipomo­tuotteet

Pakasteleipomotuotteiden valmistaminen on ydinliiketoimintamme. Selkeä keskittyminen mahdollistaa olla paras siinä, mitä teemme!

Ota yhteyttä

Satu Kandolin

Kaupallinen ja valikoimapäällikkö

Marika Härme

Laatupäällikkö