Ajankohtaista
Primula siirtyy BRC-standardiin
Primula siirtyy IFS Food -standardista BRCGS Food Safety -standardin mukaiseen laatujärjestelmään, sillä Suomessa ei ole tällä hetkellä IFS-auditoijia. Molemmat standardit ovat Global Food Safety Initiative
Avaamme uuden myymäläleipomon K-Citymarket Koivukylään Vantaalle 12.5.2022
Leipomo Primula Oy avaa uuden myymäläleipomon K-Citymarket Koivukylään Vantaalle 12.5.2022. Uuden uutukaisessa K-Citymarket Koivukylän Primula Lähileipomossamme haluamme tarjota vain tuoreimpia ja maukkaimpia leipiä ja leivonnaisia,
Mun juuret – Primula 1908
Pitkään levänneessä taikinassa yli 100-vuotiaat juuremme, Intohimomme käsien kautta uuniin, Aina parhaimmillaan tarjoiltu kutsumuksemme, Suoraan Bake Off -pisteisiin kaikkien saataville.
Järvenpäähän leipomollemme uusi upea pakkasvarasto
Vuoden 2020 lopussa leipomollemme Järvenpäähän valmistui uusi moderni pakkasvarasto, joka tehostaa merkittävästi lähtevää logistiikkaamme. Kuljetusmatkojen lyhenemisen myötä muutos vähentää hiilijalanjälkeämme. Leipomo Primula Oy haluaa jatkuvasti
Primulan bake off –Artesaanisarjaan ensimmäisenä Suomessa herkullisia leipiä, jotka on leivottu juureen, täysin ilman lisättyä leivinhiivaa.
Primulan uutuudet Artesaani Kaurainen patonki, Artesaani Hapanjuurileipä, Artesaani Siemenkierreleipä, Artesaani Rukiinen Kauranjyväleipä ja Artesaani Juusto-valkosipulileipä ovat leivottu artesaaniperintöä kunnioittaen juureen, täysin ilman lisättyä leivinhiivaa! Hidas
Primula siirtyy BRC-standardiin
Primula siirtyy IFS Food -standardista BRCGS Food Safety -standardin mukaiseen laatujärjestelmään, sillä Suomessa ei ole tällä hetkellä IFS-auditoijia. Molemmat standardit ovat Global Food Safety Initiative