Järvenpäähän leipomollemme uusi upea pakkasvarasto​

Vuoden 2020 lopussa leipomollemme Järvenpäähän valmistui uusi moderni pakkasvarasto, joka tehostaa merkittävästi lähtevää logistiikkaamme. Kuljetusmatkojen lyhenemisen myötä muutos vähentää hiilijalanjälkeämme. Leipomo Primula Oy haluaa jatkuvasti pienentää toiminnasta aiheutuvaa ympäristökuormitusta. Ympäristöpolitiikkamme tärkeimmät tavoitteet ovat tunnistaminen, huomioiminen, vähentäminen.​

Primulan bake off –Artesaanisarjaan ensimmäisenä Suomessa herkullisia leipiä, jotka on leivottu juureen, täysin ilman lisättyä leivinhiivaa.​

Primulan uutuudet Artesaani Kaurainen patonki,  Artesaani Hapanjuurileipä, Artesaani Siemenkierreleipä, Artesaani Rukiinen Kauranjyväleipä ja Artesaani Juusto-valkosipulileipä ovat leivottu artesaaniperintöä kunnioittaen juureen, täysin ilman lisättyä leivinhiivaa! Hidas taikinalepo ja juureen leivonta antavat Artesaanileivillemme ominaisen aromin, kuohkeuden ja erinomaisen rakenteen. Artesaanileipämme viimeistellään aina käsin. ​

Primulalle IFS-sertifikaatti parhain arvosanoin

Leipomo Primula auditoitiin joulukuussa IFS Food 6 -standardin mukaisesti. Meille myönnettiin IFS-sertifikaatti parhain arvosanoin (Higher Level). ​ Olemme ylpeitä kuuluessamme harvalukuisten suomalaisten elintarvikeyrityksien joukkoon, joilla on käytössään tämä arvostettu parhaan kategorian sertifikaatti. ​ Välittäminen, laatu ja vastuullisuus ovat meille Primulassa tärkeitä arvoja, ja tässä ne näkyvät konkreettisina tuloksina. Pyrimme jatkuvasti parantamaan toimintaamme, ja tulemme myös mm. auditoimaan […]