Liiketoimintaideamme


”Toteutamme räätälöityjä ratkaisuja asiakkaidemme tarpeisiin.
Strategiamme perustuu innovointikykyymme, korkealuokkaiseen laatuun ja ensiluokkaiseen joustavaan tuotantotehokkuuteen. Haluamme olla asiakkaillemme partneri joka ennakoi, kehittää ja tuntee Suomalaisen kuluttajan ja osaa vastata kuluttajien tarpeisiin.”

Visiomme


”Visiomme on olla johtava bake-off tuotteiden partneri Suomessa ja lähimarkkinoilla.”

Missiomme

”Missiomme on luoda laadukkaita ruokaleipä-ratkaisuja keskeisille asiakkaillemme toiminta-alueellamme. Tuotamme vähän parempaa arkileipää jokapäiväiseen kulutukseen.”

Toimialueemme


”Leipomo Primula on kotimainen leipomo, joka toimii Suomessa ja lähimarkkinoilla, lähinnä muissa Pohjoismaissa ja Pohjois-Euroopassa. Toimitamme korkealaatuisia leipomotuotteita vähittäiskaupan paistopisteiden ja HoReCa asiakkaiden kautta kuluttajille.” Satu Koski, myyntipällikkö Leipomo Primula.

Yritystiedot


”Leipomo Primula Oy on yksityisessä omistuksessa oleva leipomo. Kaikki omistajatahot ovat kotimaisia. Suurimmat omistajat ovat Leipomo Salonen Oy Turusta sekä Pulla-Pirtti Oy Oulusta. Muuta omistajat ovat henkilösijoittajia jotka uskovat vahvasti laadukkaan Suomalaisen leivän mahdollisuuksiin pärjätä markkinoilla”.

Historiamme


”Leipomo Primula Oy on vuonna 2015 huhtikuussa perustettu osakeyhtiö. Historiaamme kuuluu kuitenkin se, että olemme saaneet käyttöömme Primula perheyhtiön rakentaman huippumodernin leipomon Järvenpäässä. Lisäksi meille ovat siirtyneet perinteiset Primulan reseptit, tietotaito sekä tuotemerkit. Vaalimme työssämme perinteisiä leipurin taitoja. Uskomme siihen että se vähän parempi arkileipä on se mitä kuluttajat haluavat ja mihin ovat valmiit sitoutumaan. Tuotteemme leivotaan taikinajuureen, käyttäen vain parhaita raaka-aineita ja leivontamenetelmiä.” Niko Puruskainen, tuotantopäällikkö Leipomo Primula.

 

Käytämme sivustollamme evästeitä. Jatkamalla sivustolla, hyväksyt evästeiden tallentamisen laitteellesi. Lisätietoja