Kuumat makkaraleivät

Valmistusaika noin 15 minuuttia

Kuumat makkaraleivät

Valmistusaineet

4 isoa viipalettaPrimula Artesaani Maalaisleipää
1kananmuna
1 prkruokakermaa
100gChorizo-makkaraa tai muuta mausteista makkaraa
6-8 kplkeitettyjä perunoita
1 varsikevätsipulia
1/2 rasiaa (à 250 g)kirsikkatomaatteja
50grucolaa
suolaa
mustapippuria

Valmistusohje

  • Leikkaa maalaisleivästä neljä n. 1 cm:n paksuista viipaletta.
  • Sekoita muna ja ruokakerma lautasella. Kasta leivät molemmin puolin muna-kermaseokseen. Paista pannulla tai grillin parilalevyllä rasvassa, kunnes leivät ovat kauniin ruskeat ja pinnalta rapeat. Siirrä leivät sivuun odottamaan.
  • Viipaloi makkarat, keitetyt perunat ja kevätsipuli. Puolita kirsikkatomaatit.
  • Paista makkara ja perunat pannulla, muurikalla tai grillissä. Lisää lopuksi sipuli, tomaatit ja rucola. Mausta suolalla ja pippurilla. Jos haluat lisää tulisuutta käytä sopivaa chilijauhetta tai chilirouhetta.
  • Jaa makkara-perunaseos leipien päälle. Koristele muutamalla ruccola lehdellä.
  • Artesaani Simpukkaleivästä tarjoiltu Gulassi

  • Bruschetta – tomaattileipä

  • Lämpimät leivät sienitäytteellä

  • Perinteinen Metsästäjän leipä

  • Valkosipuli maalaisleipä