Perinteinen Metsästäjän leipä

Valmistusaika 30-40 minuuttia

Perinteinen Metsästäjän leipä

Valmistusaineet

500 gporsaan suikaleita
n. 2 rklpaistomargariinia
ripaussuolaa ja mustapippuria
1/2l (200 g)tuoreita sieniä , esim. herkkusieniä
1 (100 g)sipuli
200 gruohosipuli tai paprika tuorejuustoa
6 viipalettaPrimula Artesaani Kauraleipää tai Maalaisleipää

Valmistusohje

  • Paista lihasuikaleet nopeasti kuumalla pannulla rasvassa kullanruskeiksi. Mausta suolalla ja pippurilla. Siirrä lihasuikaleet pannun toiselle reunalle. Alenna lämpöä. Lisää viipaloidut sienet. Anna nesteen haihtua sienistä. Lisää hiukan rasvaa ja hienonnettu sipuli. Kypsennä sipuli pehmeäksi. Lisää joukkoon tuorejuusto ja mausteet. Sekoittele.
  • Paista leivät toisella pannulla rasvassa molemmin puolin. Siirrä leivinpaperille uunipellille. Nosta päälle liha-sieniseosta. Kuumenna 200 asteessa 5 minuuttia juuri ennen tarjoilua. Ripota pinnalle persiljaa.
  • Artesaani Simpukkaleivästä tarjoiltu Gulassi

  • Bruschetta – tomaattileipä

  • Kuumat makkaraleivät

  • Lämpimät leivät sienitäytteellä

  • Valkosipuli maalaisleipä