Lämpimät leivät sienitäytteellä

(4 hengelle)

Lämpimät leivät sienitäytteellä

Valmistusaineet

4 isoa viipalettaPrimula Artesaani Kauraleipää
200 g (n. 1 litra)tuoreita kanttarelleja tai suppilovahveroita
1 sipuli
1 valkosipulin kynsi
Valkosipuli
voita
1 tlsuolaa
1 tlmustapippurirouhetta
2 rklhienonnettua persiljaa
150 gjuustoraastetta (maun mukaan,Mozzarella tai Mustaleima Emmental juustoa)

Valmistusohje

  • Valmista täyte. Paloittele sienet, halkaise ja viipaloi sipuli ja valkosipulin kynsi. Paista voissa pannulla, kunnes sienistä irtoava neste on haihtunut ja sipulit ovat pehemenneet. Mausta suolalla ja pippurilla. Lisää halutessasi tilkka kermaa.
  • Paahda leivät ja laita leivinpaperille pellille. Levitä leiville sieniseos ja juustoraaste. Kuorruta leipiä uunissa 220 asteessa n. 6-8 min.
  • Artesaani Simpukkaleivästä tarjoiltu Gulassi

  • Bruschetta – tomaattileipä

  • Kuumat makkaraleivät

  • Perinteinen Metsästäjän leipä

  • Valkosipuli maalaisleipä