Bruschetta – tomaattileipä

(4 hengelle)

Bruschetta – tomaattileipä

Valmistusaineet

4 isoa viipalettaPrimula Artesaani Maalaisleipää
4auringon kypsentämää tomaattia
tuoretta basilikaa
merisuolaa
valkosipulin kynsi
vastajauhettua mustapippuria
laadukasta oliiviöljyä

Valmistusohje

  • Leikkaa leipä n 1 cm paksuisiin viipaleisiin ja paahda ne kevyesti esim. grillissä, sivele leivät valkosipulin kynnellä paahtamisen jälkeen ja laita leivälle oman maun mukaan oliiviöljyä, merisuolaa ja mustapippuria.
  • Valmista tomaatti-basilikaseos:
  • Pese kypsät tomaatit, poista tomaatinsiemenet ja neste, leikkaa tomaatit paloiksi ja laita leikatut tomaatit kulhoon. Lisää tomaattien päälle oliiviöljyä ja hiukan balsamico viinietikkaa sekä hienonnettua basilikaa. Laita lämpimät leivät tarjoiluvadille, ja leiville tomaatti-basilikaseos. Koristele muutamalla basilikan lehdellä. Nautinnollisia hetkiä!
  • Artesaani Simpukkaleivästä tarjoiltu Gulassi

  • Kuumat makkaraleivät

  • Lämpimät leivät sienitäytteellä

  • Perinteinen Metsästäjän leipä

  • Valkosipuli maalaisleipä