Valkosipuli maalaisleipä

Valmistusaika noin 30 minuuttia

Valkosipuli maalaisleipä

Valmistusaineet

2 viipalettaPrimula Artesaani maalaisleipää per henkilö
Valkosipulia
Voita
Persiljaa

Valmistusohje

  • Leikkaa leipä viipaleisiin (n. 1 cm paksut) ja jaa viipaleet kahteen yhtä suureen osaan - Levitä valkosipulivoi leivälle. Asettele voidellut leivänviipaleiden puolikkaat vastakkain ja kääri alumiinifolioon, mutta jätä folio päältä auki.
  • Kuumenna leivät uunin keskiosassa 200 asteessa n.15 min tai kunnes voi sulaa ja leivät saavat hiukan väriä.
  • Ripottele hienonnettu persilja leiville. Tarjoa salaatin ja keiton lisäkkeenä tai herkuttele sellaisenaan
  • Artesaani Simpukkaleivästä tarjoiltu Gulassi

  • Bruschetta – tomaattileipä

  • Kuumat makkaraleivät

  • Lämpimät leivät sienitäytteellä

  • Perinteinen Metsästäjän leipä