Primula tukee nuorten työllistymistä15.12.2015

Leipomo Primula on lähtenyt mukaan kumppaniksi porvoolaiseen polkupyörätaksitoimintaan. Biketaxi on sähköavusteinen polkupyörätaksi, joka aloitti liikennöinnin Porvoossa 12.12.2015. Joulusesongin jälkeen taksitoiminta jatkuu taas keväällä 2016. Pyörätaksin kuljettajiksi palkataan porvoolaisia nuoria. Leipomo Primula toiminnan yhteistyökumppanina osallistuu näin myös osaltaan nuorten työllistämiseen.

  • Olemme mielellämme mukana toiminnassa, jossa nuoret saavat lisää työpaikkoja. Nuorten työllistyminen ja syrjäytymisen estäminen ovat elintärkeitä asioita yhteiskuntamme toiminnan kannalta. Vaikka meneillään on lukuisia julkisin varoin rahoitettuja hankkeita nuorten työllistämiseksi, niin aktiivisuutta ja konkreettisia toimenpiteitä tarvitaan myös suomalaisilta yrityksiltä, toteaa Leipomo Primulan toimitusjohtaja Markus Gotthardt.

Ekologisuus on arvovalinta

Sähköavusteinen Biketaxi on liikkumismuotona varsin ekologinen.

  • Myös tässä arvomme kohtaavat hyvin. Järvenpään leipomossamme noudatamme kaikessa toiminnassamme kestävän kehityksen periaatteita. Esimerkiksi jauhot tulevat leipomoomme läheisestä myllystä suoraan putkea pitkin, jolloin emme tarvitse niille autokuljetuksia lainkaan, jatkaa Gotthardt.

Leipomo Primulan ja Biketaxin yhteistyösopimus on tehty vuoden 2016 loppuun asti.

Lisätietoja:
Leipomo Primula, toimitusjohtaja Markus Gotthardt, puh. 0500 812 851
www.primula.fi


Leipomo Primula keskittyy esipaistettuihin pakasteleipätuotteisiin, jotka paistetaan kauppojen paistopisteissä. Primulan vahvuutena on tehokas tuotanto ja leivontatekniikka. Tuotteiden säilyvyys paiston jälkeen on merkittävästi kilpailijoita parempi, perustuen tarkkaan harkittuun ainesosien valintaan ja käsittelyyn. Tuotteet leivotaan juureen ja erityisen leivontatekniikan ansiosta leivät ovat käsin tehdyn näköisiä. Primula leipoo suomalaista leipää suomalaisille. Primulan leipomo sijaitsee Järvenpäässä, Keski-Uudellamaalla.

Takaisin

Käytämme sivustollamme evästeitä. Jatkamalla sivustolla, hyväksyt evästeiden tallentamisen laitteellesi. Lisätietoja