Primula leipoo uudet Pirkka kierreleivät22.1.2016

Uudet Pirkka-leivät leivotaan Suomessa
Kierreleipien leipurina toimii Primula

Nyt Suomen K-kaupoista voi ostaa suomalaisia Pirkka parhaat -kierreleipiä. Leivät leivotaan Primulan leipomossa Järvenpäässä ja ne paistetaan kauppojen paistopisteissä. Kauppojen paistopisteissä on usein tarjolla myös ulkomaisia tuotteita johtuen edullisesta hinnasta tai kotimaan saatavuudesta. Primulan leipomo on keskittynyt suomalaisiin, esipaistettuihin ja laadulla leivottuihin pakasteleipätuotteisiin.

- Pirkka parhaat -kierreleivät, kaura ja rukiinen, ovat syntyneet tuotekehitysyhteistyönä Ruokakeskon kanssa ja ne on kehitetty erityisesti K-kauppojen asiakkaiden toiveiden ja tarpeiden mukaisesti. Ensimmäiset myyntiluvut kertovat, että kuluttajat ovat löytäneet tuotteet hyvin, kertoo Leipomo Primulan toimitusjohtaja Markus Gotthardt.

Primulan vahvuutena on tehokas tuotanto ja leivontatekniikka. Tuotteet leivotaan juureen ja erityisen leivontatekniikan ansiosta leivät saavat käsin tehdyn leiman. Ei ole kahta samanlaista. Primulan leipomossa leivottujen leipien säilyvyys paiston jälkeen on erityisen hyvä, perustuen tarkkaan harkittuun ainesosien valintaan ja käsittelyyn.

Leivät leivotaan suomalaisista raaka-aineista

Pirkka parhaat Kaura kierreleipä on saanut Joutsenlipun, koska se leivotaan täysin suomalaisista raaka-aineista. Pirkka parhaat Rukiinen kierreleivän valmistuksessa käytetään suomalaisia raaka-aineita niin paljon kuin mahdollista.

- Suomalaisen rukiin saatavuus vaihtelee jonkin verran. Käytämme kotimaista ruista aina kuin mahdollista, toteaa Gotthardt.

Leipomoala on suuressa murroksessa

Leipomoala on Suomessa suuressa muutosvaiheessa. Kuluttajakäyttäytyminen eli kokemus tuoreesta leivästä on muuttunut kauppojen paistopisteiden lisäännyttyä. Primulan leipomo keskittyy strategiansa mukaisesti esipaistettuihin, suomalaisiin leipätuotteisiin.

- Jatkamme Ruokakeskon kanssa hyväksi todettua toimintamallia ja kehitämme yhdessä edelleen laadukkaita, uusia suomalaisia tuotteita, kertoo Gotthardt.

Kaikissa Suomessa valmistettujen Pirkka-tuotteiden pakkauksissa on tieto tuotteen valmistajasta. Pirkka parhaat -kierreleipien kuluttajahinta on 2,49 euroa. Leipiä voi ostaa K-kaupoista kautta Suomen.

Lisätietoja:

Leipomo Primula, toimitusjohtaja Markus Gotthardt, puh. 0500 812 851
www.primula.fi

Leipomo Primula keskittyy esipaistettuihin pakasteleipätuotteisiin, jotka paistetaan kauppojen paistopisteissä. Primulan vahvuutena on tehokas tuotanto ja leivontatekniikka. Tuotteiden säilyvyys paiston jälkeen on merkittävästi kilpailijoita parempi, perustuen tarkkaan harkittuun ainesosien valintaan ja käsittelyyn. Tuotteet leivotaan juureen ja erityisen leivontatekniikan ansiosta leivät ovat käsin tehdyn näköisiä. Primula leipoo suomalaista leipää suomalaisille. Primulan leipomo sijaitsee Järvenpäässä, Keski-Uudellamaalla.

Takaisin

Käytämme sivustollamme evästeitä. Jatkamalla sivustolla, hyväksyt evästeiden tallentamisen laitteellesi. Lisätietoja